Aangekomen!!! - Reisverslag uit Kingston upon Hull, Verenigd Koninkrijk van Nanda Wolfs - WaarBenJij.nu Aangekomen!!! - Reisverslag uit Kingston upon Hull, Verenigd Koninkrijk van Nanda Wolfs - WaarBenJij.nu

Aangekomen!!!

Door: Nanda

Blijf op de hoogte en volg Nanda

25 Januari 2008 | Verenigd Koninkrijk, Kingston upon Hull

Na een nachtje op de boot, zijn Rob en ik gisteren aangekomen in Hull.

Als eerste zijn we naar het accomodation office gegaan om daar de sleutel van mijn kamer op te halen. Om half tien kon ik mijn kamertje betreden. Prachtige zalmroze muren! Het voldoet prima, maar het is alleen een beetje saai.
Vervolgens wilde ik het internet geregeld hebben. Rob en ik togen dus naar de campus van de universiteit van Hull. Helaas bleek het niet zo vanzelfsprekend te zijn dat ik internet zou krijgen. Ik ben namelijk geen geregistreerde student van de universiteit. Maar nadat we bijna de hele campus hadden overgelopen en diverse mensen gesproken hadden, was het toch voor elkaar. Jippie!!!

Toen was het tijd om te shoppen. We hadden bij aankomst al een grote LIDL gezien, dus die moesten we maar eens bezoeken. De bloemetjes en de vazen waren in de aanbieding, dus die kon ik niet laten staan. Dat geeft wat kleur, niet? Ook heb ik wat fotolijstjes gekocht. Dat maakt de kamer al veel gezelliger. Na ook nog wat lekkers in geslagen te hebben zijn we weer huiswaarts gekeerd. Daar heb ik mijn koffers uitgepakt en de kamer verder ingericht. Het ziet er nu al veel beter uit.

's Avonds zijn we bij mijn begeleider dr Zylicz in Beverly gaan eten. Dat was heel gezellig. Ben nu ook 4 borden en bestek rijker.
Op de terugweg zijn we door Beverly gereden. Dat was echt de moeite waard. Prachtige middeleeuwse huizen en een kathedraal. Daar moet ik binnenkort maar eens naar toe!

Vandaag hebben we nog niet zoveel gedaan. Eerst moesten we het internet aan de gang krijgen. Dat is zoals jullie zien gelukt. Je moet wel geduld hebben... maar het is nog altijd veel beter dan niets hebben!
Dadelijk gaan we de stad verkennen. Eens kijken wat er allemaal te zien is. Ik ben benieuwd...

Dieke poen
Nanda en Rob

• 25 Januari 2008 - 12:25

Fleur En Mirrie :

Hey nandapanda!!

Wij zitten hier in het Wespennest (bzzzzzzzzzzzzzzzz)op het Deb en hebben natuurlijk niets beters te doen dan 10x per dag te checken of je al een nieuw berichtje hebt geplaatst. Eindelijk hadden we beet;)!!
    Fijn dat je (jullie) goed bent (zijn) aangekomen. Zo te lezen is er genoeg te doen voor het komend weekend. Veel succes maandag als je met je stage begint. Hopelijk heb je een net zo leuke WESP-(bzzzzzzzzzzz)-begeleider als wij.

Fleur en Mirrie

• 25 Januari 2008 - 13:14

Mama:

Wat fijn dat je internet aan de praat hebt gekregen. Wij zijn wel verwend hier in Nederland als ik je verhalen hoor.
    Het huis ziet er toch leuk uit, hopelijk maak je snel contact met je huisgenoten want het zal wel stil zijn als je de avonden alleen bent zonder televisie.
    groetjes, mama

• 26 Januari 2008 - 10:50

Noonk Pierre:

du mos dich goot amusere en goot op stap goan! es der maondig um is, is auch de week al um!
    en dink draan:
    links fietse en goot oetkieke!!!!!!

noonk Pierre

• 26 Januari 2008 - 21:11

Jaap En Fian:

Fijn datse goot bis aangekomme. De kamer haat inderdaad neet de prachtigste kleur. Mer mit dieng sjpulkes zal ut gerus veur 4 moande te doon zeen! Vur hope dat se unne geweldige tied has! Loat dich neet van de zukke rieje. Dur helm zal dich prachtig sjtoon :)
    Mak dur unnu leuke tied van en vur zunt benuujd um wir nuuje verhoale te leze.
    Groetjes
    Jaap en fian

• 27 Januari 2008 - 18:11

Tanta Ien , Ome Henk:

Fijn dat jullie goed zijn aangekomen en dat je samen met Rob de start hebt kunnen maken. Het begin is er. Wij wensen jou een fijne en leerzame tijd toe.Hierdoor zul je zeker een levenservaring rijker worden.Ga er voor en geniet ervan.
    Veel liefs van Ome henk en tante ien