Uitnodiging afscheidsfeestje
Door: Nanda
Blijf op de hoogte en volg Nanda
30 December 2007 | Nederland, Eijsden
Op 23 januari vertrek ik voor 18 weken naar Hull in Groot-Brittannië.
Om goed en gezellig afscheid te kunnen nemen van jullie allemaal wil ik jullie uitnodigen voor een afscheidsfeestje op zaterdag 19 januari 2008. Vanaf 19.00u staat een drankje en een hapje klaar op de Emmastraat in Eijsden.
Ik hoop dat jullie allemaal langs kunnen komen. Hopelijk tot dan!!!!
Dieke poen
Nanda
Ik hoop dat jullie allemaal langs kunnen komen. Hopelijk tot dan!!!!
Dieke poen
Nanda
31 December 2007 - 14:10
Mama:
Wat een leuk begin om je studiereis en belevenissen te kunnen volgen! Je moet nog veel voorbereidngen treffen maar het gaat vast lukken! Ik wens je veel succes in je favouriete vakantieland en hopelijk ook veel studiesucces. We komen spoedig eens op visitie om te kijken hoe je het maakt.
Groetjes van papa en mama -
20 Januari 2008 - 22:20
Cecile:
Hey Nanda!
Het feest gisteren was heel gezellig. Dat vond Kenny ook!
We wilden je even alsnog een heel fijne reis toewensen! En zoals je ziet... de eerste berichten zijn nu geplaatst, dus er zullen er vast nog wel een heleboel volgen!
Geniet maar van de komende 5 maanden!
Heel veel liefs,
je nichtje -
21 Januari 2008 - 10:17
Fleur:
Hey Nandapanda!!
Ik vond het erg jammer dat ik niet op je afscheidsfeesie kon komen!! Heb wel al gehoord dat het gezellig was! Ben blij dat je ons cadeautje leuk vond!
Nog maar 2 daagjes en dan gaat je avontuur beginnen, spannend!! Alvast een hele goede reis!! Ik bel je nog!
Liefs Fleurke -
21 Januari 2008 - 10:19
Mirrie:
Hey Nandapanda!
Ik heb alvast een kijkje genomen op je site, ook al ben je nog in NL. Het was gezellig zaterdag op je feestje. Leuk dat we je nog even hebben gezien. Ik hoop dat je ons "cadeau" nog vaak zult doorbladeren en met plezier zal terugdenken aan al die (gekke) momenten die we op foto hebben vastgelegd.
Groetjes en een hele goede reis!!!
Mirrie -
23 Januari 2008 - 20:49
Mama:
Dag meisje!
Ook al waren we heel "sterk", ik mis je nu al! Als je het even moeilijk hebt,neem dan maar iets uit de heimweetesj, daar zit vast iets in wat je moed geeft. Maak er wat van, het is een prachtige kans die je jezelf gegeven hebt! Aal kump goot!
Ich houw van dich!!!!!!
gooi reis,
Mama -
27 Januari 2008 - 18:04
Tanta Ien:
Hoi nanda!
Het was een gezellig afscheidsfeestje.
Leuk dat we erbij mochten zijn!